Scheepvaartweg 73 Schiedam
Tel. 06 - 40666875
info@nails2you.nl

Welkom op de website van Nails2You!

Ik zal me even voorstellen; Ik ben Erika een gediplomeerd nagelstyliste sinds 1998 en eigenaresse van Nails2You.

Nails2You is gespecialiseerd in het verzorgen van uw nagels op handen en voeten. U kunt bij ons terecht in onze salon gevestigd in Schiedam.

Vrouwen maar ook steeds meer mannen vinden het belangrijk verzorgde handen en nagels te hebben. Het is tenslotte het eerste wat men van u ziet en is belangrijk voor een eerste indruk.

Weet u hoe u uw handen het beste kunt verzorgen? Of vraagt u zich steeds af waarom uw nagels splijten, in plaats van tot een mooie lengte doorgroeien?

Ik help u graag verder!

Wilt u mooie (kunst)nagels, zomaar of voor een speciale gelegenheid (denk aan een bruiloft), aarzel dan niet langer en maak een afspraak. Dan kijken we samen, afhankelijk van uw levensstijl of gewoontes welke behandeling het beste bij u past en welke mogelijkheden er allemaal zijn.

Wilt u weten welke behandelingen ik u allemaal aan kan bieden? Kijk dan verder op mijn website onder de knop "behandelingen".

Voor vragen en/of het maken van een afspraak kunt u mij bereiken op telefoonnummer 06-40666875 of mail mij op info@nails2you.nl. 

De salon van Nails2you is gevestigd aan de Scheepvaartweg 73 3123 ER te Schiedam (woudhoek) 

Openingstijden

Onze salon is geopend van maandag tot en met vrijdag en wij werken uitsluitend op afspraak. Wij zijn gevestigd aan de Scheepvaartweg 73 te Schiedam. U kunt ons bereiken op telefoonnummer: 06-40666875 of een email sturen naar afspraak@nails2you.nl

Route