Odinholm 21 Schiedam
Tel. 06 - 40666875
info@nails2you.nl

Veelgestelde vragen

Hieronder staan een aantal veel gestelde vragen. Staat de vraag er niet bij, mail of bel me dan gerust voor meer informatie.

Zijn kunstnagels slecht voor de eigen nagels :
Kunstnagels zijn niet slecht voor de natuurlijke nagels, mits vakkundig aangebracht. Van belang is dat de natuurlijke nagel niet beschadigd wordt door het vijlen. Onder de kunstnagels groeit de natuurlijke nagel gewoon door en de kunstnagel groeit mee. Daardoor is na enkele weken een uitgroei zichtbaar en wordt een nabehandeling gepland.

Wanneer krijg ik een nieuwe set :
Als u geen kunstnagels heeft krijgt u een nieuwe set, dus ook als u alle nagels verwijderd heeft voor de nabehandeling.
Indien u voor een nabehandeling komt na 5 weken wordt een nieuwe set berekend.
Indien u de kunstnagels zelf verwijderd heeft wordt ook een nieuwe set berekend.
Komt u voor de eerste keer bij Nails2You, maar heeft u al kunstnagels van een andere styliste, dan bekijk ik eerst of ik met mijn producten de bestaande set kan opvullen. Is dit niet mogelijk om wat voor reden dan ook dan zal het bestaande set verwijderd worden en een nieuwe geplaatst worden.
 
Ik kom van een andere styliste af :
Als u van een andere styliste afkomt, wordt eerst bekeken of ik met mijn producten het bestaande set kan opvullen indien dit niet het geval is zal het bestaande set verwijderd worden. Hiervoor worden kosten in rekening gebracht.
In het geval van solarnagels dient u een afspraak te maken bij de nagelstyliste die deze heeft aangebracht . Nails2You verwijdert geen solarnagels.
 
Wat zijn de betalingsmogelijkheden :
Het verschuldigde bedrag dient voor de behandeling contant of per pin voldaan te worden.

Met welke producten word in de salon gewerkt :
In de salon wordt gewerkt met kwalitatief hoogwaardige producten en is rekening gehouden met de eisen zoals die gesteld worden door het Ministerie van Volksgezondheid en zijn goedgekeurd volgens de Europese normen voor 2013.

Is Nails2You een erkend nagelstyliste :
Nagelstyliste is een vrij beroep en word niet door de Nederlandse overheid erkend. Dat betekent dat er ook geen wettelijk erkende diplomas of opleidingen nagelstyling zijn. Het niveau van de opleidingen zijn ook zeer wisselend.
Nails2You is geschoold en gediplomeerd volgens de Amerikaanse normen waar het vak nagelstyliste hoge kwaliteitseisen kent.

Hoe kan ik een afspraak verzetten :
Dit kunt u het beste telefonisch doen.  Mogelijk dat de telefoon niet beantwoord wordt tijdens een behandeling, maar u kunt altijd de voicemail inspreken en u wordt dan zo spoedig mogelijk terug gebeld.