Odinholm 21 Schiedam
Tel. 06 - 40666875
info@nails2you.nl

Gelnagels

Gelnagels worden gemaakt van een vloeibare stroperige substantie, die met een penseel wordt aangebracht en wordt uitgehard onder een speciale Led-Lamp.

Er komen hier geen storende geuren bij vrij zoals bij het plaatsen van acrylnagels. Gelnagels hebben een natuurlijke uitstraling en zijn flexibel en zachter dan acrylnagels.

U kunt gelnagels niet zelf verwijderen. Vaak peuteren mensen hun gelnagels zelf eraf, maar daarmee worden de natuurlijke nagels beschadigd. Om gelnagels volledig te verwijderen, moet een nagelstyliste ze er af vijlen.

De natuurlijke nagel groeit door en na ongeveer 3 weken (afhankelijk van de groei van uw nagels) moeten de nagels worden na behandeld omdat er bij de nagelriem een uitgroei zichtbaar is geworden. Gemiddeld groeit een nagel 2-3 mm per maand.

Het is belangrijk om de gelnagels op tijd te laten opvullen. Door de groei van de nagel verschuift de bolling (het zwaartepunt) van de kunstnagel naar voren. Hierdoor kunnen er sneller breuken ontstaan. Op tijd een nabehandeling uit laten voeren is dus belangrijk.